Hallo, ik ben Inge

Bij 3DWalk helpen we bedrijven hun zichtbaarheid te vergroten en processen te optimaliseren met geavanceerde digitale oplossingen. Van virtuele rondleidingen die klanten aantrekken tot technische toepassingen die bouwprojecten efficiënter maken, ons doel is innovatie toegankelijk maken.

Ik startte de business met Stage2Sell, gespecialiseerd in vastgoedpresentatie, verkoopstaging en vastgoedcoaching.

De kracht van digitalisering ontdekte ik al snel toen ik in contact kwam met Matterport. Dat heeft onze visie echt verder verruimd.

Het werd als snel duidelijk dat niet alleen de vastgoedsector (al blijven we dat nog met evenveel passie doen), maar zoveel verschillende sectoren ook echt voordeel kunnen halen uit de virtuele 3D-rondleidingen.  Ook voor technische toepassingen in bouw en constructie biedt 3D-scanning talrijke voordelen.

Zo werd 3DWalk geboren – een naam die breder en krachtiger aansluit bij de evolutie in wat we doen.

Ondertussen is er heel leuke samenwerking met een enthousiast team van freelance collega’s en partners (zowel voor Matterport, Drone toepassingen, technische disciplines,…) En soms springt zoon Robbe ook bij om een handje te helpen, want bij 3DWalk werken we als een hecht team om onze klanten vooruit te helpen.

Samen zetten we de volgende stap in digitalisering. Kies voor 3DWalk, we denken met veel plezier met je mee!