Onderwijs

 

 

 

 

Wandel, voel, beleef

alsof je er zelf bent…

De grote voordelen 3DWalk-Through

Voor Onderwijs

Verbeterde Toegankelijkheid en Bereikbaarheid

  • Voor Toekomstige Studenten: potentiële studenten en hun familie kunnen de campus verkennen zonder fysiek aanwezig te zijn.  Ideaal voor studenten die op afstand wonen of mobiliteitsbeperkingen hebben.
  • Globale Aantrekkingskracht: Internationale studenten kunnen eenvoudig de campus verkennen, wat de aantrekkingskracht van de instelling op een wereldwijd publiek vergroot.

Sterke Marketing- en wervingsvoordelen

  • Impactvolle Introductie: Een virtuele tour biedt een gedetailleerd en visueel aantrekkelijk overzicht van de faciliteiten, waardoor je een sterke eerste indruk maakt en transparantie biedt over wat studenten kunnen verwachten.
  • Marketing Tool: Het is een krachtig marketinginstrument dat eenvoudig kan worden gedeeld op sociale media en websites, waardoor je de zichtbaarheid van je instelling vergroot en je je onderscheidt van de concurrentie.

Kostenbesparing en efficiëntie

  • Als introductie van of na de opendeur: de studenten komen voorbereid naar de opendeur, waardoor het personeel, ook efficënter kan informeren.  Ook nadien kunnen de studenten nog eens door de bezochte afdelingen lopen.  
  • Herbruikbaarheid: Aanpassingen & aanvullingen zijn mogelijk en kunnen hergebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals open dagen en informatiebijeenkomsten, waardoor ze een duurzame investering zijn.

Verbeterde Studentenervaring en Betrokkenheid

  • Betere Voorbereiding: Toekomstige studenten kunnen zich grondiger voorbereiden op hun tijd op de campus door een gedetailleerd overzicht van de faciliteiten en campusomgeving te krijgen.
  • Vergroot Betrokkenheid: Een virtuele tour helpt bij het opbouwen van een vroege relatie met de instelling en bevordert een grotere betrokkenheid bij nieuwe studenten.

Bij de vorige infodag bleken veel kandidaat-studenten zich ook via de virtuele tour al te hebben voorbereid en lieten ons weten dat ze dit als zeer handig  ervaren (altijd leuk om te horen 😉)

De viruele tour van het Skillslab wordt ingelast op verschillende plekken op onze website en ook mee opgenomen in onze mailingflow.  

Kim V Hoof (Hoofd Vroedkunde), Jeroen Aerts (Communicatieanker)

 

Haal maximaal rendement uit je virtuele tour

Ook iets voor jouw zaak?

Een basis 3DWalk-through start al vanaf 345 € (v.a. 100m²). Op basis van enkele parameters  bezorgen we snel je budget.